31 maj 2018
19:30

Referat: Mölnlycke IF Gul - Älvängens IK

Seriematch borta mot Mölnlycke i stekande värme, som tur var blev det skugga över i stort sett hela planen till matchstart.
Matchen hinner knappt starta innan vi gör mål på hörna, en sån start är fint att ha med sig.
Vi hinner göra både 0-2 och 0-3 innan första pausen. Matchen når inga högre höjder, lagen försöker spela men det är möjligt att värmen tog bort lite av tempot och kvalitén. I tredje perioden utökar vi ledningen till 0-4 och där stannar det.
3 fina poäng med oss hem och en stabil insats med en ny nolla bakåt vilket är bra, men vi kan betydligt bättre spelmässigt och det hoppas vi kommer redan nästa match.